Robert Timmerman

WatersportCentrum Arnhem - Robert Timmerman

Surfliefhebber Robert Timmerman (1972) voelt zich als een vis in het water als eigenaar van de Watersportwinkel Arnhem en teamlid bij WatersportCentrum Arnhem. Want na 15 jaar ervaring bij andere watersportwinkels, zoals George Kniest (tegenwoordig in Muiderzand), is hij naar zijn gevoel meer dan ooit de juiste persoon voor dit type bedrijf. En hij is eigen baas. Voor zichzelf beginnen was altijd al zijn wens. Dus dat komt goed uit.

Robert doorliep met goed gevolg de Detailhandelschool voordat hij gedurende enkele jaren de dagelijkse leiding kreeg van pretpark Julianatoren in Apeldoorn. Daarna kwam hij terecht in de wereld van de watersport. En in 2013 kon hij de Watersportwinkel Arnhem overnemen. Aan zijn bedrijf heeft hij inmiddels een tankstation en een webshop toegevoegd. ‘Alles op het gebied van de watersport’ heeft hij op voorraad of kan hij leveren.

Wat hij leuk vindt aan zijn werk? Robert: ‘Je hebt hier te maken met mensen die met hun hobby bezig zijn. Die zijn vrijwel altijd goed gemutst en staan open voor adviezen.’ En de samenwerking met Bart, Michiel en Donmar, de andere teamleden op het terrein van WatersportCentrum Arnhem, is prima. ‘Er is chemie. Veel zaken lopen hier sowieso door elkaar heen. We hebben dingen voor elkaar over. En we vullen elkaar goed aan.’